Park Holiday Congress & Wellness Hotel Recenzje

Ocena hotelu

93%
Znakomicie

by 92 reviews

  • Personel

    94%
  • Czystość

    95%
  • Wyposażenie

    93%
  • Komfort

    94%
  • Cena

    88%
Wyświetl recenzje napisane przez:
Sortuj według:
Show:

Veronika Janderová

para, 12.11.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

René Budoš

para, 3.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vít Kubín

para, 8.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
88 %
  • Milí a ochotný personál (od usměvavé uklizečky až po zaměstnance recepce), prostě všech a toho si vážíme. Chutné jídlo a dostatečné porce (polopenze). Čistota pokoje a pokoj samotný byl velmi hezký a útulný. Thajské masáže od Thajek. Klidná lokalita.

  • Pinpong a tenisové kurty by mohli být pro ubytované lidí trochu levnější. Líbil by se mi do budoucna kurt beach volejbalu. Zvenčí není budova moc hezká o to větší je ale radost když vejdete do hotelu. Jinak není co vytknout. Jedině to že se mi nelíbilo Vaše centrum opustit. Budeme se snažit co nejdříve vyděl na další wellness pobyt.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Pavla Dudková

podróżujący w pojedynkę, 8.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Líbilo se nám všechno hlavně pokoj A obsluha v restauraci a u snidane i personál dekujeme

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miloš Faltus

para, 2.5.2017

Pardubický kraj

  • Cena ogólna
92 %
  • Vynikající úklidové služby, ochotní pracovníci recepce.

  • Absence ochlazovacího bazénu v sauně.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonim

grupa przyjaciół, 2.5.2017

Čeština

  • Cena ogólna
78 %
  • Hotel je klidný, čistý. Bohaté snídaně.

  • Indoor golf nebyl k dispozici, přestože jsme ho měli předplacený v rámci pobytového balíčku . O víkendu nelze využít manikůry, pedikůry, kosmetiky.

Personál
8
Služby
5
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Jiří Václavík

para, 1.5.2017

Liberecký kraj

  • Cena ogólna
90 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Zdeněk Pilař Ing

podróżujący w pojedynkę, 18.4.2017

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Lucie Pašková

podróżujący w pojedynkę, 18.4.2017

Čeština

  • Cena ogólna
98 %
  • Wellness a posilovna Okolí Personál Skvělé jídlo Krásné pokoje

  • nic mě nenapadá

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
Park Holiday Congress & Wellness Hotel replied to this review.
Vážená paní Pašková,
děkujeme za Vaše velmi kladné hodnocení. Pro celý tým zaměstnanců je veřejné vyjádření spokojenosti našich hostů motivací i závazkem do budoucna. Těšíme se, že Vás budeme moci v Parku Holiday opět brzy přivítat.
S přátelským pozdravem
Jan Vavřinec
Managing Director

Martin Zeleník

podróżujący w pojedynkę, 16.1.2017

Čeština

  • Cena ogólna
90 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonim

para, 26.12.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • ochota personálu klid na ubytování dobrá možnost využití volného času

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 11.12.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 19.10.2016

Pardubický kraj

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Hostinský

podróżujący w pojedynkę, 18.10.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Chci vyzdvihnout profesionalni pristup personalu hotelove restaurace a chut jidla, ktera je nezapomenutelna.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana Pitocchi

inna grupa, 17.10.2016

Jihomoravský kraj

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Iveta Čížková

podróżujący w pojedynkę, 5.10.2016

Čeština

  • Cena ogólna
86 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
5
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Iva

rodzina z małym dzieckiem, 28.9.2016

Brno Česká republika

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Blanka Šrůmová

podróżujący w pojedynkę, 19.9.2016

Čeština

  • Cena ogólna
90 %
  • Poukaz jsme dostali s tím ze je vše placeno...v restauraci 1,5 dl vína Pinot Nor za 85kc je dost....a porce hl.jídla večere taky dost mala... kvalita dobrá.K hotelu nemam výhrady, vše super.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
0
Cena/kvalita
6

Petr Foltýn

podróżujący w pojedynkę, 19.9.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Josef Simon

para, 19.9.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.