+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Park Holiday Congress & Wellness Hotel Bewertungen

Hotelbewertung

93%
Perfekt

von 100 Bewertungen

  • Personal

    95%
  • Sauberkeit

    95%
  • Ausstattung

    93%
  • Komfort

    94%
  • Preis-Leistungverhältnis

    88%
Bewertungen anzeigen von:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Pavla Kuchařová

Einzelreisender, 16.5.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %
  • V okolí se mi líbil Průhonický zámek a park,do centra Prahy to taky nebylo daleko. V hotelu se mi líbilo vše, sauny, bazén i restaurace super, personál příjemný a vstřícný. Těším se na další návštěvu :-)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Park Holiday Congress & Wellness Hotel hat auf diese Bewertung geantwortet.
Vážená paní Kuchařová,
děkujeme za sdílení Vašich osobních zkušeností s pobytem v Park Holiday Congress & Wellness resortu s ostatními hosty. Těší nás, že se Vám kromě našich služeb líbila i lokalita a věříme, že se k nám opět brzy vrátíte. Těšíme se na Vás!
S přátelským pozdravem
Jan Vavřinec
Managing Director

Iveta Zikmundová

andere Gruppe, 14.5.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Nejhezčí wellness pobyt, který jsem kdy zažila. S maminkou jsme si víkend moc užily. Personál profesionální a moc milý. Hodnotím šesti hvězdami z pěti :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Park Holiday Congress & Wellness Hotel hat auf diese Bewertung geantwortet.
Dobrý den paní Zikmundová,
děkujeme za velmi kladné hodnocení Vašeho pobytu. Těší nás, že jste se s maminkou v Parku Holiday cítily dobře a wellness víkend si opravdu užily.
Za celý tým se těším, že se k nám brzy vrátíte!
S přátelským pozdravem
Jan Vavřinec
Managing Director

Starsiaková Hana

Einzelreisender, 3.4.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
7
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Kateřina Knollová

Junges Paar, 26.3.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
7
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Anonym

Gruppe von Freunden, 8.1.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
82 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 26.12.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • všechno

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Sona Filipova

Älteres Paar, 25.12.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Hotel je velmi dobře situován na klidném místě a přesto jste za 20 minut s autem a metrem v centru města Prahy. Velmi pěkný ,moderní ,sportovní hotel ,který uspokojí jak rodiny s dětmi ,tak páry nebo skupiny lidi ,kteří jedou za odpočinkem ,Relaxem sportem a zábavou. Hotel nabízí velmi kvalitní saunové spektrum ,odpočinek a ,krasně velký bazén na plavání a Whirlpool - té by mohlo být více ,kdo ví možná hotel vybuduje přírůstek. Strávili jsme krásný vánoční čas ,velmi dobré stylové jídlo ,velmi příjemná atmosféra .Velmi rádi se v budoucnu opět vrátíme na pobyt . Tento hotel je perfektní pro celoroční možnost návštěvy.

  • Není nic co by se nám nelíbilo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Otto Scháněl

Einzelreisender, 20.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Komplexnost nabídky pokrývající většinu mých představ o wellness pobytu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Veronika Janderová

Älteres Paar, 12.11.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

René Budoš

Älteres Paar, 3.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vít Kubín

Älteres Paar, 8.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Milí a ochotný personál (od usměvavé uklizečky až po zaměstnance recepce), prostě všech a toho si vážíme. Chutné jídlo a dostatečné porce (polopenze). Čistota pokoje a pokoj samotný byl velmi hezký a útulný. Thajské masáže od Thajek. Klidná lokalita.

  • Pinpong a tenisové kurty by mohli být pro ubytované lidí trochu levnější. Líbil by se mi do budoucna kurt beach volejbalu. Zvenčí není budova moc hezká o to větší je ale radost když vejdete do hotelu. Jinak není co vytknout. Jedině to že se mi nelíbilo Vaše centrum opustit. Budeme se snažit co nejdříve vyděl na další wellness pobyt.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Pavla Dudková

Einzelreisender, 8.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Líbilo se nám všechno hlavně pokoj A obsluha v restauraci a u snidane i personál dekujeme

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miloš Faltus

Älteres Paar, 2.5.2017

Pardubický kraj

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Vynikající úklidové služby, ochotní pracovníci recepce.

  • Absence ochlazovacího bazénu v sauně.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

Gruppe von Freunden, 2.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
78 %
  • Hotel je klidný, čistý. Bohaté snídaně.

  • Indoor golf nebyl k dispozici, přestože jsme ho měli předplacený v rámci pobytového balíčku . O víkendu nelze využít manikůry, pedikůry, kosmetiky.

Personál
8
Služby
5
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Jiří Václavík

Älteres Paar, 1.5.2017

Liberecký kraj

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Zdeněk Pilař Ing

Einzelreisender, 18.4.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Lucie Pašková

Einzelreisender, 18.4.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %
  • Wellness a posilovna Okolí Personál Skvělé jídlo Krásné pokoje

  • nic mě nenapadá

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
Park Holiday Congress & Wellness Hotel hat auf diese Bewertung geantwortet.
Vážená paní Pašková,
děkujeme za Vaše velmi kladné hodnocení. Pro celý tým zaměstnanců je veřejné vyjádření spokojenosti našich hostů motivací i závazkem do budoucna. Těšíme se, že Vás budeme moci v Parku Holiday opět brzy přivítat.
S přátelským pozdravem
Jan Vavřinec
Managing Director

Martin Zeleník

Einzelreisender, 16.1.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

Älteres Paar, 26.12.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • ochota personálu klid na ubytování dobrá možnost využití volného času

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 11.12.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Diese Webseite benutzt Cookies

Wir verwenden auf unseren Webseiten Cookies, um Ihnen den besten Service bieten zu können. Mit der Nutzung unserer Webseiten, akzeptieren Sie die Nutzung von Cookies.