Park Holiday Congress & Wellness Hotel Bewertungen

Hotelbewertung

93%
Perfekt

by 92 reviews

  • Personal

    94%
  • Sauberkeit

    95%
  • Ausstattung

    93%
  • Komfort

    94%
  • Preis-leistungverhältnis

    88%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
Sortieren nach:
Show:

Veronika Janderová

Älteres Paar, 12.11.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

René Budoš

Älteres Paar, 3.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vít Kubín

Älteres Paar, 8.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Milí a ochotný personál (od usměvavé uklizečky až po zaměstnance recepce), prostě všech a toho si vážíme. Chutné jídlo a dostatečné porce (polopenze). Čistota pokoje a pokoj samotný byl velmi hezký a útulný. Thajské masáže od Thajek. Klidná lokalita.

  • Pinpong a tenisové kurty by mohli být pro ubytované lidí trochu levnější. Líbil by se mi do budoucna kurt beach volejbalu. Zvenčí není budova moc hezká o to větší je ale radost když vejdete do hotelu. Jinak není co vytknout. Jedině to že se mi nelíbilo Vaše centrum opustit. Budeme se snažit co nejdříve vyděl na další wellness pobyt.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Pavla Dudková

Einzelreisende, 8.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Líbilo se nám všechno hlavně pokoj A obsluha v restauraci a u snidane i personál dekujeme

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miloš Faltus

Älteres Paar, 2.5.2017

Pardubický kraj

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Vynikající úklidové služby, ochotní pracovníci recepce.

  • Absence ochlazovacího bazénu v sauně.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonymus

Gruppe von Freunden, 2.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
78 %
  • Hotel je klidný, čistý. Bohaté snídaně.

  • Indoor golf nebyl k dispozici, přestože jsme ho měli předplacený v rámci pobytového balíčku . O víkendu nelze využít manikůry, pedikůry, kosmetiky.

Personál
8
Služby
5
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Jiří Václavík

Älteres Paar, 1.5.2017

Liberecký kraj

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Zdeněk Pilař Ing

Einzelreisende, 18.4.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Lucie Pašková

Einzelreisende, 18.4.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %
  • Wellness a posilovna Okolí Personál Skvělé jídlo Krásné pokoje

  • nic mě nenapadá

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
Park Holiday Congress & Wellness Hotel replied to this review.
Vážená paní Pašková,
děkujeme za Vaše velmi kladné hodnocení. Pro celý tým zaměstnanců je veřejné vyjádření spokojenosti našich hostů motivací i závazkem do budoucna. Těšíme se, že Vás budeme moci v Parku Holiday opět brzy přivítat.
S přátelským pozdravem
Jan Vavřinec
Managing Director

Martin Zeleník

Einzelreisende, 16.1.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonymus

Älteres Paar, 26.12.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • ochota personálu klid na ubytování dobrá možnost využití volného času

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 11.12.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Älteres Paar, 19.10.2016

Pardubický kraj

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Hostinský

Einzelreisende, 18.10.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Chci vyzdvihnout profesionalni pristup personalu hotelove restaurace a chut jidla, ktera je nezapomenutelna.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana Pitocchi

andere Gruppe, 17.10.2016

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Iveta Čížková

Einzelreisende, 5.10.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
86 %

(Ohne Text Stern)

Personál
5
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Iva

Familie mit kleinen Kindern, 28.9.2016

Brno Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Blanka Šrůmová

Einzelreisende, 19.9.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Poukaz jsme dostali s tím ze je vše placeno...v restauraci 1,5 dl vína Pinot Nor za 85kc je dost....a porce hl.jídla večere taky dost mala... kvalita dobrá.K hotelu nemam výhrady, vše super.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
0
Cena/kvalita
6

Petr Foltýn

Einzelreisende, 19.9.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Josef Simon

Älteres Paar, 19.9.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.