+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Park Holiday Congress & Wellness Hotel Отзывы

рейтинг отеля

93%
идеальный

by 102 reviews

  • Персонал

    95%
  • Чистота

    95%
  • Оборудование

    93%
  • Комфорт

    94%
  • Соотношение цена / качество

    88%
Show reviews written by:
Сортировать по:
Show:

Ing. Nikola Litavská

одинокий путешественник, 28.5.2018

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Hrdlička Roman

Пожилые пары, 24.5.2018

Středočeský kraj

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Pavla Kuchařová

одинокий путешественник, 16.5.2018

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • V okolí se mi líbil Průhonický zámek a park,do centra Prahy to taky nebylo daleko. V hotelu se mi líbilo vše, sauny, bazén i restaurace super, personál příjemný a vstřícný. Těším se na další návštěvu :-)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Park Holiday Congress & Wellness Hotel replied to this review.
Vážená paní Kuchařová,
děkujeme za sdílení Vašich osobních zkušeností s pobytem v Park Holiday Congress & Wellness resortu s ostatními hosty. Těší nás, že se Vám kromě našich služeb líbila i lokalita a věříme, že se k nám opět brzy vrátíte. Těšíme se na Vás!
S přátelským pozdravem
Jan Vavřinec
Managing Director

Iveta Zikmundová

Другая группа, 14.5.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Nejhezčí wellness pobyt, který jsem kdy zažila. S maminkou jsme si víkend moc užily. Personál profesionální a moc milý. Hodnotím šesti hvězdami z pěti :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Park Holiday Congress & Wellness Hotel replied to this review.
Dobrý den paní Zikmundová,
děkujeme za velmi kladné hodnocení Vašeho pobytu. Těší nás, že jste se s maminkou v Parku Holiday cítily dobře a wellness víkend si opravdu užily.
Za celý tým se těším, že se k nám brzy vrátíte!
S přátelským pozdravem
Jan Vavřinec
Managing Director

Starsiaková Hana

одинокий путешественник, 3.4.2018

Čeština

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
7
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Kateřina Knollová

Молодая пара, 26.3.2018

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
7
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Anonym

Группы друзей, 8.1.2018

Čeština

  • Overall rating
82 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 26.12.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • všechno

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Sona Filipova

Пожилые пары, 25.12.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Hotel je velmi dobře situován na klidném místě a přesto jste za 20 minut s autem a metrem v centru města Prahy. Velmi pěkný ,moderní ,sportovní hotel ,který uspokojí jak rodiny s dětmi ,tak páry nebo skupiny lidi ,kteří jedou za odpočinkem ,Relaxem sportem a zábavou. Hotel nabízí velmi kvalitní saunové spektrum ,odpočinek a ,krasně velký bazén na plavání a Whirlpool - té by mohlo být více ,kdo ví možná hotel vybuduje přírůstek. Strávili jsme krásný vánoční čas ,velmi dobré stylové jídlo ,velmi příjemná atmosféra .Velmi rádi se v budoucnu opět vrátíme na pobyt . Tento hotel je perfektní pro celoroční možnost návštěvy.

  • Není nic co by se nám nelíbilo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Otto Scháněl

одинокий путешественник, 20.11.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Komplexnost nabídky pokrývající většinu mých představ o wellness pobytu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Veronika Janderová

Пожилые пары, 12.11.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

René Budoš

Пожилые пары, 3.10.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vít Kubín

Пожилые пары, 8.9.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • Milí a ochotný personál (od usměvavé uklizečky až po zaměstnance recepce), prostě všech a toho si vážíme. Chutné jídlo a dostatečné porce (polopenze). Čistota pokoje a pokoj samotný byl velmi hezký a útulný. Thajské masáže od Thajek. Klidná lokalita.

  • Pinpong a tenisové kurty by mohli být pro ubytované lidí trochu levnější. Líbil by se mi do budoucna kurt beach volejbalu. Zvenčí není budova moc hezká o to větší je ale radost když vejdete do hotelu. Jinak není co vytknout. Jedině to že se mi nelíbilo Vaše centrum opustit. Budeme se snažit co nejdříve vyděl na další wellness pobyt.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Pavla Dudková

одинокий путешественник, 8.8.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Líbilo se nám všechno hlavně pokoj A obsluha v restauraci a u snidane i personál dekujeme

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miloš Faltus

Пожилые пары, 2.5.2017

Pardubický kraj

  • Overall rating
92 %
  • Vynikající úklidové služby, ochotní pracovníci recepce.

  • Absence ochlazovacího bazénu v sauně.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

Группы друзей, 2.5.2017

Čeština

  • Overall rating
78 %
  • Hotel je klidný, čistý. Bohaté snídaně.

  • Indoor golf nebyl k dispozici, přestože jsme ho měli předplacený v rámci pobytového balíčku . O víkendu nelze využít manikůry, pedikůry, kosmetiky.

Personál
8
Služby
5
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Jiří Václavík

Пожилые пары, 1.5.2017

Liberecký kraj

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Zdeněk Pilař Ing

одинокий путешественник, 18.4.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Lucie Pašková

одинокий путешественник, 18.4.2017

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • Wellness a posilovna Okolí Personál Skvělé jídlo Krásné pokoje

  • nic mě nenapadá

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
Park Holiday Congress & Wellness Hotel replied to this review.
Vážená paní Pašková,
děkujeme za Vaše velmi kladné hodnocení. Pro celý tým zaměstnanců je veřejné vyjádření spokojenosti našich hostů motivací i závazkem do budoucna. Těšíme se, že Vás budeme moci v Parku Holiday opět brzy přivítat.
S přátelským pozdravem
Jan Vavřinec
Managing Director

Martin Zeleník

одинокий путешественник, 16.1.2017

Čeština

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9