Park Holiday Congress & Wellness Hotel Отзывы

рейтинг отеля

93%
идеальный

by 92 reviews

  • Персонал

    94%
  • Чистота

    95%
  • Оборудование

    93%
  • Комфорт

    94%
  • Соотношение цена / качество

    88%
Show reviews written by:
Сортировать по:
Show:

Veronika Janderová

Пожилые пары, 12.11.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

René Budoš

Пожилые пары, 3.10.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vít Kubín

Пожилые пары, 8.9.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • Milí a ochotný personál (od usměvavé uklizečky až po zaměstnance recepce), prostě všech a toho si vážíme. Chutné jídlo a dostatečné porce (polopenze). Čistota pokoje a pokoj samotný byl velmi hezký a útulný. Thajské masáže od Thajek. Klidná lokalita.

  • Pinpong a tenisové kurty by mohli být pro ubytované lidí trochu levnější. Líbil by se mi do budoucna kurt beach volejbalu. Zvenčí není budova moc hezká o to větší je ale radost když vejdete do hotelu. Jinak není co vytknout. Jedině to že se mi nelíbilo Vaše centrum opustit. Budeme se snažit co nejdříve vyděl na další wellness pobyt.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Pavla Dudková

одинокий путешественник, 8.8.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Líbilo se nám všechno hlavně pokoj A obsluha v restauraci a u snidane i personál dekujeme

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miloš Faltus

Пожилые пары, 2.5.2017

Pardubický kraj

  • Overall rating
92 %
  • Vynikající úklidové služby, ochotní pracovníci recepce.

  • Absence ochlazovacího bazénu v sauně.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

Группы друзей, 2.5.2017

Čeština

  • Overall rating
78 %
  • Hotel je klidný, čistý. Bohaté snídaně.

  • Indoor golf nebyl k dispozici, přestože jsme ho měli předplacený v rámci pobytového balíčku . O víkendu nelze využít manikůry, pedikůry, kosmetiky.

Personál
8
Služby
5
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Jiří Václavík

Пожилые пары, 1.5.2017

Liberecký kraj

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Zdeněk Pilař Ing

одинокий путешественник, 18.4.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Lucie Pašková

одинокий путешественник, 18.4.2017

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • Wellness a posilovna Okolí Personál Skvělé jídlo Krásné pokoje

  • nic mě nenapadá

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
Park Holiday Congress & Wellness Hotel replied to this review.
Vážená paní Pašková,
děkujeme za Vaše velmi kladné hodnocení. Pro celý tým zaměstnanců je veřejné vyjádření spokojenosti našich hostů motivací i závazkem do budoucna. Těšíme se, že Vás budeme moci v Parku Holiday opět brzy přivítat.
S přátelským pozdravem
Jan Vavřinec
Managing Director

Martin Zeleník

одинокий путешественник, 16.1.2017

Čeština

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

Пожилые пары, 26.12.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • ochota personálu klid na ubytování dobrá možnost využití volného času

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 11.12.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Пожилые пары, 19.10.2016

Pardubický kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Hostinský

одинокий путешественник, 18.10.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Chci vyzdvihnout profesionalni pristup personalu hotelove restaurace a chut jidla, ktera je nezapomenutelna.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana Pitocchi

Другая группа, 17.10.2016

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Iveta Čížková

одинокий путешественник, 5.10.2016

Čeština

  • Overall rating
86 %

(without text rating)

Personál
5
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Iva

Семья с маленькими детьми, 28.9.2016

Brno Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Blanka Šrůmová

одинокий путешественник, 19.9.2016

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • Poukaz jsme dostali s tím ze je vše placeno...v restauraci 1,5 dl vína Pinot Nor za 85kc je dost....a porce hl.jídla večere taky dost mala... kvalita dobrá.K hotelu nemam výhrady, vše super.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
0
Cena/kvalita
6

Petr Foltýn

одинокий путешественник, 19.9.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Josef Simon

Пожилые пары, 19.9.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.