+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Park Holiday Congress & Wellness Hotel Recenze

Hodnocení hotelu

93%
Perfektní

dle 100 recenzí

  • Personál

    95%
  • Čistota

    95%
  • Vybavení

    93%
  • Pohodlí

    94%
  • Poměr cena/kvalita

    88%
Zobrazit recenze, které napsal:
Seřadit od:
Zobrazit:

Pavla Kuchařová

jednotlivec, 16.5.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • V okolí se mi líbil Průhonický zámek a park,do centra Prahy to taky nebylo daleko. V hotelu se mi líbilo vše, sauny, bazén i restaurace super, personál příjemný a vstřícný. Těším se na další návštěvu :-)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Park Holiday Congress & Wellness Hotel odpověděl na tuto recenzi.
Vážená paní Kuchařová,
děkujeme za sdílení Vašich osobních zkušeností s pobytem v Park Holiday Congress & Wellness resortu s ostatními hosty. Těší nás, že se Vám kromě našich služeb líbila i lokalita a věříme, že se k nám opět brzy vrátíte. Těšíme se na Vás!
S přátelským pozdravem
Jan Vavřinec
Managing Director

Iveta Zikmundová

ostatní, 14.5.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Nejhezčí wellness pobyt, který jsem kdy zažila. S maminkou jsme si víkend moc užily. Personál profesionální a moc milý. Hodnotím šesti hvězdami z pěti :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Park Holiday Congress & Wellness Hotel odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den paní Zikmundová,
děkujeme za velmi kladné hodnocení Vašeho pobytu. Těší nás, že jste se s maminkou v Parku Holiday cítily dobře a wellness víkend si opravdu užily.
Za celý tým se těším, že se k nám brzy vrátíte!
S přátelským pozdravem
Jan Vavřinec
Managing Director

Starsiaková Hana

jednotlivec, 3.4.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
7
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Kateřina Knollová

mladý pár, 26.3.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
7
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Anonym

skupina přátel, 8.1.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 26.12.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • všechno

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Sona Filipova

dospělý pár, 25.12.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Hotel je velmi dobře situován na klidném místě a přesto jste za 20 minut s autem a metrem v centru města Prahy. Velmi pěkný ,moderní ,sportovní hotel ,který uspokojí jak rodiny s dětmi ,tak páry nebo skupiny lidi ,kteří jedou za odpočinkem ,Relaxem sportem a zábavou. Hotel nabízí velmi kvalitní saunové spektrum ,odpočinek a ,krasně velký bazén na plavání a Whirlpool - té by mohlo být více ,kdo ví možná hotel vybuduje přírůstek. Strávili jsme krásný vánoční čas ,velmi dobré stylové jídlo ,velmi příjemná atmosféra .Velmi rádi se v budoucnu opět vrátíme na pobyt . Tento hotel je perfektní pro celoroční možnost návštěvy.

  • Není nic co by se nám nelíbilo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Otto Scháněl

jednotlivec, 20.11.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Komplexnost nabídky pokrývající většinu mých představ o wellness pobytu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Veronika Janderová

dospělý pár, 12.11.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

René Budoš

dospělý pár, 3.10.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vít Kubín

dospělý pár, 8.9.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Milí a ochotný personál (od usměvavé uklizečky až po zaměstnance recepce), prostě všech a toho si vážíme. Chutné jídlo a dostatečné porce (polopenze). Čistota pokoje a pokoj samotný byl velmi hezký a útulný. Thajské masáže od Thajek. Klidná lokalita.

  • Pinpong a tenisové kurty by mohli být pro ubytované lidí trochu levnější. Líbil by se mi do budoucna kurt beach volejbalu. Zvenčí není budova moc hezká o to větší je ale radost když vejdete do hotelu. Jinak není co vytknout. Jedině to že se mi nelíbilo Vaše centrum opustit. Budeme se snažit co nejdříve vyděl na další wellness pobyt.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Pavla Dudková

jednotlivec, 8.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Líbilo se nám všechno hlavně pokoj A obsluha v restauraci a u snidane i personál dekujeme

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miloš Faltus

dospělý pár, 2.5.2017

Pardubický kraj

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Vynikající úklidové služby, ochotní pracovníci recepce.

  • Absence ochlazovacího bazénu v sauně.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

skupina přátel, 2.5.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %
  • Hotel je klidný, čistý. Bohaté snídaně.

  • Indoor golf nebyl k dispozici, přestože jsme ho měli předplacený v rámci pobytového balíčku . O víkendu nelze využít manikůry, pedikůry, kosmetiky.

Personál
8
Služby
5
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Jiří Václavík

dospělý pár, 1.5.2017

Liberecký kraj

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Zdeněk Pilař Ing

jednotlivec, 18.4.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Lucie Pašková

jednotlivec, 18.4.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Wellness a posilovna Okolí Personál Skvělé jídlo Krásné pokoje

  • nic mě nenapadá

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
Park Holiday Congress & Wellness Hotel odpověděl na tuto recenzi.
Vážená paní Pašková,
děkujeme za Vaše velmi kladné hodnocení. Pro celý tým zaměstnanců je veřejné vyjádření spokojenosti našich hostů motivací i závazkem do budoucna. Těšíme se, že Vás budeme moci v Parku Holiday opět brzy přivítat.
S přátelským pozdravem
Jan Vavřinec
Managing Director

Martin Zeleník

jednotlivec, 16.1.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

dospělý pár, 26.12.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • ochota personálu klid na ubytování dobrá možnost využití volného času

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 11.12.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.