Park Holiday Congress & Wellness Hotel Recenze

Hodnocení hotelu

93%
Perfektní

dle 92 recenzí

  • Personál

    94%
  • Čistota

    95%
  • Vybavení

    93%
  • Pohodlí

    94%
  • Poměr cena/kvalita

    88%
Zobrazit recenze, které napsal:
Seřadit od:
Zobrazit:

Veronika Janderová

dospělý pár, 12.11.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

René Budoš

dospělý pár, 3.10.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vít Kubín

dospělý pár, 8.9.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Milí a ochotný personál (od usměvavé uklizečky až po zaměstnance recepce), prostě všech a toho si vážíme. Chutné jídlo a dostatečné porce (polopenze). Čistota pokoje a pokoj samotný byl velmi hezký a útulný. Thajské masáže od Thajek. Klidná lokalita.

  • Pinpong a tenisové kurty by mohli být pro ubytované lidí trochu levnější. Líbil by se mi do budoucna kurt beach volejbalu. Zvenčí není budova moc hezká o to větší je ale radost když vejdete do hotelu. Jinak není co vytknout. Jedině to že se mi nelíbilo Vaše centrum opustit. Budeme se snažit co nejdříve vyděl na další wellness pobyt.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Pavla Dudková

jednotlivec, 8.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Líbilo se nám všechno hlavně pokoj A obsluha v restauraci a u snidane i personál dekujeme

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miloš Faltus

dospělý pár, 2.5.2017

Pardubický kraj

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Vynikající úklidové služby, ochotní pracovníci recepce.

  • Absence ochlazovacího bazénu v sauně.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

skupina přátel, 2.5.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %
  • Hotel je klidný, čistý. Bohaté snídaně.

  • Indoor golf nebyl k dispozici, přestože jsme ho měli předplacený v rámci pobytového balíčku . O víkendu nelze využít manikůry, pedikůry, kosmetiky.

Personál
8
Služby
5
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Jiří Václavík

dospělý pár, 1.5.2017

Liberecký kraj

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Zdeněk Pilař Ing

jednotlivec, 18.4.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Lucie Pašková

jednotlivec, 18.4.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Wellness a posilovna Okolí Personál Skvělé jídlo Krásné pokoje

  • nic mě nenapadá

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
Park Holiday Congress & Wellness Hotel odpověděl na tuto recenzi.
Vážená paní Pašková,
děkujeme za Vaše velmi kladné hodnocení. Pro celý tým zaměstnanců je veřejné vyjádření spokojenosti našich hostů motivací i závazkem do budoucna. Těšíme se, že Vás budeme moci v Parku Holiday opět brzy přivítat.
S přátelským pozdravem
Jan Vavřinec
Managing Director

Martin Zeleník

jednotlivec, 16.1.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

dospělý pár, 26.12.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • ochota personálu klid na ubytování dobrá možnost využití volného času

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 11.12.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 19.10.2016

Pardubický kraj

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Hostinský

jednotlivec, 18.10.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Chci vyzdvihnout profesionalni pristup personalu hotelove restaurace a chut jidla, ktera je nezapomenutelna.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana Pitocchi

ostatní, 17.10.2016

Jihomoravský kraj

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Iveta Čížková

jednotlivec, 5.10.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %

(bez textového hodnocení)

Personál
5
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Iva

rodina s malými dětmi, 28.9.2016

Brno Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Blanka Šrůmová

jednotlivec, 19.9.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Poukaz jsme dostali s tím ze je vše placeno...v restauraci 1,5 dl vína Pinot Nor za 85kc je dost....a porce hl.jídla večere taky dost mala... kvalita dobrá.K hotelu nemam výhrady, vše super.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
0
Cena/kvalita
6

Petr Foltýn

jednotlivec, 19.9.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Josef Simon

dospělý pár, 19.9.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.